Nyår :)

idag är de harrys 1 årsdag :) ikväll händer de inte så mycket, ska vara hemma med harry efter som de är hans första nyår så jag vet inte hur han kommer reagera på smällarna. Men de blir att festa i morgon i stället och då ska jens vara hemma med han.

igår gjorde vi julskinka, de är ju så gott att ha som pålägg på limpmackor ;) sen blev de att dra till mikaela i hennes nya lägenhet och dricka lite vin.

Men de var väldigt kallt att gå dit, så här såg mitt hår ut när vi kom fram


 de ser ut som jag är gråhårig ;)

marieberg

var på marieberg med jenny idag. köpte bland annat en rosa klänning,solpuder och strumpbyxor.
var även på rusta och köpte ett koppel till harry som han ska få i födelsedagspresent ;)

har precis städat så nu ska jag snart kolla på en film, allt om min buske heter den ;)
ola rapace är med i den han är lite het tycker jag ;)

bye bye


Äntligen!

idag hittade vi äntligen lampknappen på gymmet så nu slipper vi träna i mörkret ;)

nee nu ska jag ta en dusch o sen ska jag nog glo lite på andra avenyn ;)

i morgon blir de marieberg :)

 

bye bye


Mardrömmar...

Jag har haft rätt så mycket mardrömmar dom senaste dagarna, ofta så handlar de om att jag blir sparkad av hästar och alla är bruna :/ nån som vet vad de betyder?

ska försöka göra mig i ordning och åka och köpa frukost sen ska jag köra jens till jobbet och efter de ska jag hem till mamma och gå ut med hundarna, städningen skjuter jag upp till ikväll istället.



 fattar inte varför jag helt plötsligt börja drömma om bruna jävla hästar :/

overknee stövlar <3

var på marieberg en sväng förut och då hitta jag ett par overknee stövlar som jag köpte :) hade tänkt köpa dom när dom kom ut för nån månad sen men då hade jag inga pengar så nu när jag skulle köpa dom så var dom på rea, lite glad jag blev ;)

i morgon måste jag verkligen städa, ser förjävligt ut här hemma! men man har ju knappt varit hemma så nån städning har jag inte haft tid för.

och nu måste jag verkligen äta, har ätit en macka och en cheesburgare idag så jag börjar bli lite hungrig :/

bye bye



 nu får ni rösta och säga vad ni tyckte va snyggast, uppvikta eller nervikta :)

utgång :)

sitter hemma hos jenny och dricker lite vin sen blir de att dra på hotellet ;)

var på marieberg en sväng förut men hittade inget, kanske inte så konstigt när hälften av alla kläder låg på golven, folk blir ju som galna när de är rea.

nee nu ska jag göra mig i ordning.

bye bye

Lördag :)

jaha idag är de lördag man blir lite dagvilsen runt jul. idag ska jag iallfall hem till farmor o äta sen försöka hinna till marieberg, måste köpa nytt puder de gick sönder igår :/

nee nu ska jag gå ut med harry innan jag åker.

bye bye

bubbla sen utgång :)

var och bubblade på stefans jobb sen drog vi till klubben i hällabrottet, de sög så drog vi till hotellet ;) var rätt så mycket folk ikväll.

julen har varit bra men stressig, fick gullig julklapp av min lillebror, han hade gjort en ask och inut i den låg en pepparkaka men de skulle jag inte äta för han hade slagit in den för en månad sen ;)

skönt att julen är över, de är jätte kul att träffa alla men de är så mycket stress hela tiden så idag när jag började slappna av kom húvudvärken och den sitter fortfarande i :(

ne nu ska jag försöka sova, nya dag i morgon och då blir de julmiddag hemma hos farmor så än är inte julen över.

bye bye


vin <3

jaha har sitter man lite halv full :) i morgon är de hmmm... onsdag så då drar jag hem till pappa och firar lite jul och spelar bingo lotto ;)  sen på julafton drar jag först hem och matar katterna sen till mormor och firar jul och sen hem till mamma och firar jul och sen hem till jens och firar jul! absolut ingen stress!

idag skulle jag ha gjort köttbullar men de hann jag inte så de blir att köpa på maxi i morgon istället, sorry släkten.
jag är inte klar med alla julklappar så det känns ju bra eller inte!

nått som var bra idag är att bilen gick igenom besiktningen de känns väldigt skönt för nu har jag inte körförbud längre ;)

nee nu ska jag smörja mig med lite bus och sen sova :)

god natt och bye bye ;)




ta nya tag ;)

kom in på Harrys igår men de var inte riktigt min grej. stod ca 40min i kö när de var 20minus, inte allt för skönt.

är fortfarande lite bakis men ska snart börja dricka igen ;) men ska ta de ganska lugnt för i morgon blir de julbak med mamma, småsyskonen och jens :)

skulle ta en macka med ost förut då lyckades jag hyvla av en skinbit på min hand, hur fan lyckas man med de? ;)

nee nu ska jag försöka komma på vad jag ska ha på mig är ju ganska kallt ute så man har ju lust att gå i termobyxor och sticketröja men de skulle nog på lite varmt på hotellet ;)

bye bye

harrys kanske ;)

ska försöka komma in på harrys i kväll. åldersgränsen är 23 så vi får se om jag lyckas ;)
Sitter och försöker värma mig med ett glas vin. Har beställt vin från tysklad nu så snart får man hem 12 liter ;) räcker väl ett tag ;)

bye bye, talk to you nerver ;)


Arbetsförmedlingen

Ska vara på arbetsförmedlingen vid 14, har verkligen ingen lust. Nu går jag in i jobbgaranti för unga va fan de nu innebär, de vissar sig väl idag.

Sökte några jobb igår får se om man får nått svar :)

Vet inte vad som händer i kväll, jens jobbar eftermiddag och börjar kl 8 i morgon tror jag. så de blir nog lungt ikväll.

Nee nu ska jag göra i ordning mig, ska ju köra jens till jobbet innan jag ska till ams.

Bye bye

blodpudding :)

Har nyss ätit bludpudding, bacon och lingonsylt. Var väldigt gott, har inte ätit de sen jag var liten så visste inte om jag fortfarande skulle tycka om de.

Snart börjar bonde söker fru. Är ju så spännade men de ska blir roligast att kolla i morgon och se hur de har gått för alla. Håller tummarna för att inte janne är tillsammans med åsa, då kan de bli spännade :D

bye bye




Städat

Nu har jag precis städat klart, lyssnade på julmusik under städningen :) Var ute en sväng med carro och hundarna förut men de blåste så jävla mycket så de var ju askallt.

Nee nu måste jag fixa lite papper, ska vara på arbetsförmedlingen kl 14 imorgon, tror de var då :S måste försöka ta reda på de.

bye bye :)




Snö

Harry älskar verkligen snön, men så här ser han ut efter ca 5 min :)




God morgon :)

Jag känner att jag har turen på min sida idag, ska nog prova på keno. Jag testade ju lotto för första gången igår. De var lite svårt att fatta först men jag vann inget :(

Var ju även med mormor till hallsberg igår de gick väldigt smidigt :)

nee nu ska jag utfodra alla djuren :)

bye bye



 harry <3


inte konstigt att man får skevt skönhetsideal redan som barn :/

Om en barbie fanns på riktigt:

man kan tro att barbiedockan skulle he en perfekt kvinnokropp om den var en människa av kött och blod, men så är inte riktigt fallet.
om barbie var en riktig kvinna skulle hon vara 182 cm lång, men bara väga 45 kg. hennes hals skulle vara dubbelt så lång som en normal människa och hon skulle ha barnskor i storlek 33. hon skulle inte kunna gå med så små fötter och stora,tunga bröst och den smala halsen skulle inte rymma både luft- och matstrupe. hon skulle vara tvungen att välja mellan att äta och andas. med tanke på hur smal hon är, valde hon antagligen att andas.




God morgon eller inte :/

usch tycker verkligen inte om att vakna av ljudet när ena katten spyr, vara bara att stiga upp o plocka bort de, usch! men sen så när jag skulle lägga mig igen låg de en lite harry på kudden brevid mig så då låg vi och mös lite <3

Nu ska jag försöka göra mig iordning, ska åka hem till mormor sen för hon var tvungen att åka in till hallsberg och fixa lite så då ska jag köra henne.

idag ska jag försöka att ta några fina bilder, glömde kameran igår:(

bye bye


 så här mysigt brukar de vara på morgonen <3

tränat

nu har jag precis kommit hem från gymmet men de var väldigt mörk där och vi visste inte hur man tände lamporna ;)
när jag kom hem så hade ålen dött :( kul, har inte ens haft den i en vecka.

nee nu ska jag hoppa in i duschen, tänkte att jag skulle ha smörjt mig med lite brun utan sol men nu är de så sent så de orkar jag inte. tar de i morgon i stället :)

god natt :)                                        slänger upp en bild på ålen(på bilden lever :P )

julkort

Åkte hem till mamma förut så var vi ute med hundarna, gud var harry tyckte de var kul men han blev rätt kall tillslut. Sen svängde jag förbi djuraffären och köpte en säck hundmat till harry, 12,5kg var de i den och den kostade 599:- men nu har han mat i ca ett halv år :) Satt och försökte skriva ut dom sista julkorten förut men guuud va de krångla. Jag hatar tekniska saker som inte gör som dom ska!

dagens roliga:
Rebecca -vart tar alla djuren vägen nu när de är så mycket snö?
Mamma- dom gömmer sig under marken, för där är de ju varmt.
Rebecca- Rådjuren med?


God morgon :)

De har kommit snö! Harry kommer tycka att de ar skit kul sen när vi går ut :) Jag läste nånstans igår att man säger ju  alltid: Ja, men när jag var liten då var de jämt snö på vintern.
Men så var de kanske inte, för vi minns de positiva från de förflutna. De var visst en  överlevnadstrategi. De tyckte jag var lite fränt :)

Nee nu ska jag försöka väcka jens, han ligger och halvsover så jag får ganska konstiga svar när jag försöker prata med han :)




måndag 14/12

Jaha dagen började med att vi skulle gå upp tidigt, men klockan var typ 12:20 när jag slog upp mina gröna ögon ;) sen så blev de frukost och köra jens till jobbet. När jag precis hade kommit hem så ringde jens och sa att han hade glömt jobbarnycklarna så de var bara och vända :/  svängde in på djuraffären och köpte ett gott ben till Harry(som han bar själv hela vägen till bilen) sen så gick vi och möte Carro och hennes hundar så dom fick springa och busa på fotbollsplanen :) Sen åkte jag och titta på min lillasyster när dom firade lucia, herregud jag blev lite trött i huvudet av alla barn. Sa till pappa att jag borde ha tagit en alvedon innan jag åkte men han så att de hade nog inte räckt med en ;) Idag hade jag och jens en lite nära döden upplevelse ;) nee de var inte så farligt, tyckte mest de var kul efteråt :) vi fick sladd på bilen på väg hem från jens jobb så vi snurrade runt på motsatt sida. Nee nu ska jag testa och lägga migg på spikmattan :)

bye bye

RSS 2.0