Hmm..

Ja idag har de inte hänt så mkt ;) Johans mamma kom hit på morgonen o hälsa på sen så tog hon med Harry hem ;) så han fick vara ledig från praktiken idag :p efter de så hämta jag han o nu har jag tränat en stund :) snart blir de dusch o sen soffan :) o jag som trodde de skulle bli vår nu så blir de ap-kallt igen :(


Praktik :p

Kom typ nyss hem från praktiken så sitter o väntar på hjärtat som är o handlar ;) de blir räkmacka ikväll :D gottigott :) har lite kalorier kvar att äta idag så de gör inte så mkt ;)


Åhh bästa! :D

Fy fan vilket bra spel jag har köpt!! ;) personlig tränare o allt får man med :P 
 
kolla länken :) http://www.youtube.com/watch?v=2tSNsb7l0AM
 
 

Vår?

Åhh plus grader idag men tyvärr ingen sol men skinjackan fick åka på ändå ;)


Måndag

Jaha vi ligger o myser som vanligt nu på morgonen :) ska väl snart upp, blir o åka iväg till IKEA en sväng sen o köpa några sladdar o lite skit ;) vi satte upp tvn på väggen igår nämligen :) så nu ska vi bara hitta ny tvbänk o soffbord men hittar inget vi vill ha :( men men de dyker väl upp nått ;)

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/1275904/images/2013/pic_5106481d9606ee64b62de8d6.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/1275904/images/2013/pic_5106481fddf2b3155e491e74.jpg" class="image">


Filmmys hos mamma :)

Alla barnen är samlade hos mamma plus vår älskade respektive ;) o så klart alla hundarna :) vi har ätit lite mat o nu kollar vi film o äter godis ;) massa mys ❤


Andra armen :|

Jaha klippt klorna på Harry nu på kvällskvisten så nu ser andra armen likadan ut som när jag föna Sune ;) nu sitter vi hemma hos en kompis o spelar lite tv-spel höhö :p snart hem o glo på film o sova :)


Morgonmys ❤

Här har vi Morgonmys :) ❤ ligger o kollar klart på filmen som vi somna till igår ;) snart dags för frukost sen senare blir de kalas :)


Badat Sune!

Oj den här gången var hårfönen inte kul!! Men de var skönt att bada :) han fick några kallsupar ;) haha hän trycker ju upp huvudet i vattenstrålen ;) men nu fryser han massa lillkillen :( satte på han en tröja men de var inte så populärt ;) min arm är inte så jätte fin just nu :|


Godmorgon :)

Har varit vaken ett tag men men :) ska väl snart äta frukost men är inte sugen på nått :( så får se vad de blir. Idag så får vi se vad som händer har inget planerat än iaf ;) Sune kollar lite tv på morgonen haha så söt :) ❤


Bebis :)

Har varit o lukta på lite bebis idag :) jätte söt var hon :) väldigt trevligt att få träffa mamma Veronica också var allt för länge sen ;) sen när jag kon hem så hade jag o Johan läst varandras tankar tror jag och de slutade med de här ;)


Måndag

Har varit ute på en långpromenad med Harry :) skönt men jävligt jobbigt att gå i snön när man sjunker ner hela tiden :| har små plockat lite här hemma nu så ska strax åka hem till mamma en sväng :) hon ska skriva på ett papper åt mig ;) sen så får vi se om jag orkar ut o springa en sväng! :p skulle verkligen behövas efter allt gott i helgen ;)


Tattoo :)

Åhh drömde inatt att jag tattuera mig ;) blev så fint :p är sugen på att göra en ny o är ganska säker på vad jag vill ha ;) meeen hitta ingen bra bild som jag kunde sno ;)


Mat!

Har möblerat om hela kvällen så var gott med lite mat i magen ;) blev bra, ska köpa lite nya grejer med bara innan de är helt klart ;) Sune är hur pigg som helst idag! Jätte skönt att han återhämta sig så snabbt :) ❤ Till mat blev de ugnstekkyckling med Philadelphia i och honung på, sen en stor sallad till de ;) nu ska jag villa maten lite sen ut o springa en sväng :)


Lilla Sune ❤

Stackarn! Han har kastrerats, vaccinerats och blivit öronmärkt idag! :( så nu ligger han helt utslagen i sängen.. Harry undra vad de är för fel på han ;) skönt att de är gjort iallafall, så nu ska jag skicka in ägarpapper på honom så han kan försäkras :) blir lugnt idag, vill inte åka nånstans o lämna Sune själv men de gör inget, riktigt skitväder ute!


Intervall! :)

Har nyss kommit ut ur duschen efter att ha varit ute och sprungit! :) Å jävlar va skönt de var!! Körde intervall vilket gjorde att man aldrig blev för trött och gav upp. Alltså jag springer i 1min och går 1min. Även första gången jag sprang på vintern :) ska köra så här nu nån vecka sen ska jag utöka till att springa 2min och gå 1min för att sedan utöka så hela tiden tills jag känner att jag inte behöver gå nått :) man kan se på min tabell när jag gick de är dom korta staplarna ;) man ser även förbrukade kalorier, sträcka och tiden :) använder mig av runkeeper appen :)


Mys söndags <3

Jag & Johan har legat o myst hela dagen :) kollat massa filmer o ätit gott :) undantag att jag har gått ut med Harry ;) o den här kylan gör så att vi längtar ännu mer till maj när vi ska åka utomlands :)) nehe dags för nästa film, fjärde i rad typ ;p


Exotic :)

Sitter hos syrran o har köpt hem lite exotiska frukter :) har provsmakat lite nu o blev skit mätt -.- vi hade först lite svårt att få upp kokosnötten men till slut gick de fast de gjorde inget för den smaka skit ;)


Lördag= träning & plugg?

Har tränat på förmiddagen o varit ute på en långpromenad med Harry :) sen så blev de lite plugg :p var skot jobbigt att gå i skogen har kommit massa med snö så de var bra träning för rumpan ;) igår kväll så hade vi fredagsmys! :) vi har sagt att en dag i veckan får man äta vad man vill ;) så jag drack två glad fanta, åt en chokladbit (som inte var så god, nån ny Japp) sen så gjorde älskling sina otroligt goda räkmackor på kvällen :) men idag är de som vanligt igen ;) ska snart steka på lite lax börjat bli hungrig :|


Fika hos mor :)

Varit hemma hos mamma en sväng o fikat o visa bilen :) sen så fick Harry & Sally leka en stund<3


Slappar..

Halvligger i soffan o kollar på Rolandz :) vi ska åka hem till mamma en sväng sen o visa bilen ;) Johan ropa nyss från toan, låg lite papper på golvet! Undra vem den skyldiga är? Hmm...


Träning

Har styrketränat ca 1,5 timme sen en långpromenad efter de :) så kom nästan precis hem. Har gjort i ordning hallon/blåbärsdrink o två mackor. Kan verkligen rekommendera de brödet, jag älskar bröd o skulle aldrig klara mig utan de ;) men de här brödet innehåller knappt några kalorier alla :) nehe nu ska jag äta upp min kvällsmat för att sedan hoppa in i duschen :)


Tålamod..

Toning av rutorna fortsätter :| usch Inge kul men de blir bra tillslut ;) kallt som fan är de också :o


Tidsfördriv

Sitter på vårdcentralen med mormor o andas in allas bakterier :| tog en lapp om stroke kan vara bra att ha i plånboken om man behöver rycka in nångång ;)


Ops ;)

Glömde visst bort de här med att blogga ;) men nu är jag här igen :) jaha va tror ni jag gjorde igår då? Jo jag köpte en ny bil! Är såå nöjd! De jag älskar mest med den är att den är snyggare än min gamla bil, den har centrallås, och man kan välja 1-5 på stjärtvärmaren :) haha hämta den i Karlstad sådär tog en stund. På vägen hem stanna vi vid jula o köpte klädsel och toning till rutorna ;) den var så fin i klädsel så vill inte att skit-Harry smutsar ner de ;) så när vi kom hem så fixa jag klädseln o Johan drog alla sladdar till ljudet så vi kunde koppla in baslådan ;) idag har vi tonat rutorna bak, den stora bakrutan är kvar men de var ju inte allt för lätt om man säger så! Jag brukar ha väldigt bra tålamod men de tog slut ganska fort ;) Harry låg o sov i bilen under hela tiden, han har blivit så lugn o fin, ibland iaf :) han kallades ju inte damp-Harry utan anledning när han var bebis ;) nehe nu är de snart dags att krypa till sängs med hjärtat o glo på nån film <3 upp tidigt imorgon o köra mormor till vårdcentralen så ska jag lämna in några böcker o hjälpa henne o handla :) god natt på er då :)


Köttbullar ;)

Sitter hos mormor o Harry äter köttbullar :p har varit ute o gått en sväng med mamma o Sally :) imorgon blir de en liten utflykt ;) ni får se bilder imorgon på vad vi har gjort ;)


Söndag :)

Jaha igår blev de ju inte så mkt plugg :/ så får ta tag i de idag istället :P
Har börjat dagen med frukost och träning. På tisdag börjar jag på bodycombat och torsdag stepup :) Är riktigt taggad :)
 
Här kommer lite tips på hur man kan träna rumpan :)
Bilderna är från Aftonbladet.
 
 
 

Bowling :)

Har varit bowlat nu på kvällskvisten med Johan, Emma & Alex ;) o nu ska vi käka lite :p

 


God morgon :)

Tog lite sovmorgon idag :) så nu har vi vaknat till liv här hemma. Har precis ätit frukost o diskat ;) idag blir de plugg o kanske hårfärgning :p sen ska jag hinna med o träna lite o en långpromenad :)
Här är min frukost :) som alla andra antagligen har så har vi här hemma som nyårslöfte att gå ner lite i vikt :) så blir inte längre limpmacka med ost o oboy till frukost ;) idag blev de makrillsmörgås o hallonsmoothie :) ni kan få receptet ;) receptet hitta jag hos viktväktarna för nått år sen :)


Hej igen :P

Jaha tänkte väl börja skriva lite här igen :P mest för att de är kul att kolla tillbaka vad man har gjort :P
Håller på att skriva en sammanfattning av 2012 så den är på väg men de tar lite tid ;)
 
idag så var jag o Harry ute i skogen en sväng o leta efter djur ;) haha 
Men men vi hitta lite skalbaggar och maskar ;P De var till ett skolarbete alltså :P brukar inte springa ut i leta efter sånt annars ;) Har två uppgifter kvar sen är jag klar med den här kursen, as skönt!
Hahah Harry ser lite hmm.. rund ut ;)
 
Usch :/
...
Sune har blivit helt crazy! Så skönt att han ska kastreras om en vecka ;p
Tur att han är så söt <3 svårt att bli arg på han :)
 
 
 

RSS 2.0